Wielkanoc – menu na wynos
POTRAWY DO WYBORU NA WIELKANOCNY STÓŁ 2024
Na zimno
- Jajka faszerowane 9szt – 38,-
– pasta chrzanowa i wędzony łosoś
– pasta pieczarkowa
– pasta z sera i czosnku
- Roladki szynkowe w galarecie z kremem chrzanowym 5szt – 42,-
- Tymbaliki drobiowe 5szt – 48,-
- Galaretka wieprzowa z golonki 200g – 26,-
- Pasztet pieczony 900g – 89,-
- Sałatka jarzynowa 500g – 30,-
- Sałatka ziemniaczana z ogórkiem i koperkiem 500g – 30,-
- Śledź w śmietanie 500g – 55,-
- Ćwikła z chrzanem 200g – 12,-
- Krokiety z mięsem 2szt – 14,-
- Sos tatarski 200g – 20,-
Na ciepło
- Żurek wielkanocny z białą kiełbasą i jajkiem 900g – 38,-
- Biała kiełbasa duszona w cebulce z majerankiem 500g – 38,-
- Rolada śląska 2por – 78,-
- Pieczona pierś z kaczki 2por – 89,-
- Pieczony schab ze śliwką 500g – 45,-
- Kluski śląskie 10szt – 12,-
- Kapusta czerwona zasmażana z wędzonym boczkiem i cebulą 500g. – 30,-
- Kapusta kiszona zasmażana z wędzonym boczkiem i cebulą 500g – 30,-
Na słodko
- Babka cytrynowa 1szt. (średnica 20cm – 35,-
- Mazurek 1szt. (średnica 22cm – 50,-
- Sernik 1szt. (średnica 24cm) – 75,-
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO DNIA: 24.03.2024r.
POD NUMEREM TELEFONU: 693 692 639, 601 455 134
Zapraszamy po odbiór zamówień 30.03.2023r. w godzinach od 09:00 – 12:00