Wielkanoc – menu na wynos

POTRAWY DO WYBORU NA WIELKANOCNY STÓŁ 2024

Na zimno

  • Jajka faszerowane 9szt – 38,-
    – pasta chrzanowa i wędzony łosoś
    – pasta pieczarkowa
    – pasta z sera i czosnku
  • Roladki szynkowe w galarecie z kremem chrzanowym 5szt – 42,-
  • Tymbaliki drobiowe  5szt – 48,-
  • Galaretka wieprzowa z golonki 200g – 26,-
  • Pasztet pieczony 900g – 89,-
  • Sałatka jarzynowa 500g – 30,-
  • Sałatka ziemniaczana z ogórkiem i koperkiem 500g – 30,-
  • Śledź w śmietanie 500g – 55,-
  • Ćwikła z chrzanem 200g – 12,-
  • Krokiety z mięsem 2szt – 14,-
  • Sos tatarski 200g – 20,-

Na ciepło

  •  Żurek wielkanocny z białą kiełbasą i jajkiem 900g – 38,-
  • Biała kiełbasa duszona w cebulce z majerankiem 500g – 38,-
  • Rolada śląska 2por – 78,-
  • Pieczona pierś z kaczki 2por – 89,-
  • Pieczony schab ze śliwką 500g – 45,-
  • Kluski śląskie 10szt – 12,-
  • Kapusta czerwona zasmażana z wędzonym boczkiem i cebulą 500g. – 30,-
  • Kapusta kiszona zasmażana z wędzonym boczkiem i cebulą 500g – 30,-

Na słodko

  • Babka cytrynowa 1szt. (średnica 20cm – 35,-
  • Mazurek 1szt. (średnica 22cm – 50,-
  • Sernik 1szt. (średnica 24cm) – 75,-

 

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO DNIA:   24.03.2024r.
POD NUMEREM TELEFONU:  693 692 639, 601 455 134
Zapraszamy po odbiór zamówień 30.03.2023r.  w godzinach od   09:00 – 12:00